Завршни испит

За ученике осмог разреда наше школе и полазнике трећег циклуса основног образовања одраслих у Миљковцу и издвојеном одељењу у КПЗ-у, одржан је завршни испит по следећем распореду:

СРПСКИ ЈЕЗИК, 18.06.2018. године, 09.00 – 11.00 часова

МАТЕМАТИКА, 19.06.2018. године, 09.00 – 11.00

КОМБИНОВАНИ ТЕСТ, 20.06.2018. године, 09.00 – 11.00

Приредба поводом завршетка школске године

За ученике млађих разреда наше школе у издвојеном одељењу у Велепољу одржана је приредба поводом завршетка школске године.

Пројекат „Основи безбедности деце”

У оквиру пројекта „Основи безбедности деце” представници Полицијске управе из Ниша одржали су предавање за ученике 4. и 6. разреда наше школе на следеће теме:

  1. Заштита од пожара
  2. Заштита од техничко – технолошких опасности и природних непогода

Гостовање Недељка Попадића, песника за децу

Недељко Попадић, познати српски песник за децу и уредник дечјег часописа „Витез”, био је гост наше школе. Том приликом он и победници „Витезовог пролећа”, традиционалне манифестације на којој учествују млади песници, казивали су своје награђиване и најпопуларније стихове. Манифестација је одржана у летњој учионици школе. Подржана је од стране градске општине Црвени крст а употпуњена учешћем хора школе и казивањем стихова Наташе Јовановић, ученице 7. разреда наше школе.

Стоп – сви на спорт

Ученици наше школе и ове школске године били су учесници манифестације „Стоп – сви на спорт” коју традиционално организује Полицијска управа из Ниша.