Обавештење

ОБАВЕШТЕЊЕ

 

Обавештавамо  вас да је Влада Републике Србије одлучила да се због тренутне епидемиолошке ситуације привремено обустави напосредни васпитно – образовни рад у основним и средњим школама н а територији Републике Србије. У циљу остваривања права ученика на образовање, Министарство просвете, науке и технолошког развоја припремило је оперативни план за наставак рада школа у отежаним условима, кроз остваривање образовно-васпитног рада учењем на даљину.

Из напред наведеног директор основне школе „Лела Поповић“ у Миљковцу доноси одлуку да се на основу дописа Министарства просвете, науке и технолошког развоја број: 601-00-9/2020-1 од 16.03.2020. године привремено обустави непосредни рад са ученицима у матичној школи и свим издвојеним одељењима и пређе на реализацију васпитно-образовног рада учењем  на даљину од 17.03.2020. године.

Часови ће бити емитовани на РТС Канал 3, према распореду по разредима, који ће дан пре емитовања бити доступан на сајту www.rasporednastave.gov.rs

Сви емитовани часови биће доступни и на платформи РТС Планета, где се могу накнадно и више пута прегледати, истог или наредних дана.

 

 

 

                                                                                                           Директор школе

                                                                                                    Драгана Ђорђевић